dinsdag 22 mei 2018

Grassparty 2018!

Op 7,8 en 9 september staat alweer de 31e editie van de Grassparty op het
programma. De organisatie is natuurlijk al weer enkele maanden bezig om er ook dit jaar weer één groot feest van te maken.
Nadat men zich in voorgaande editie’s al is op een duits slagerfeest of rond de
Amsterdamse grachten waande zal dit jaar de tent op vrijdagavond worden omgetoverd tot het Wilde Westen. Uiteraard wordt er weer afgetrapt met een activiteit voor de kinderen.
Hierna kunnen de straten zich onderling meten. Dit jaar zullen ze hun beste beentje voor moeten zetten in een heuse Line Dance competitie. De Royal Hillbilly Club zal er voor zorgen dat de rest van de tent ook met de beentjes van de vloer kan.

Op zaterdag staan uiteraard de motor en trekker toertochten weer op het programma. Ook gaat er weer gestreden worden om de beker van het beachvolleybal toernooi. s’Avonds zullen DJ Kappa en de band Baby Blue er een feestje van maken. Deze vijf jongemannen (onder andere bekend van Paas pop en de Zwartecross) laten bij elk optreden hun energie en enthousiasme overslaan op het publiek.


Vorig jaar was het de beurt aan een koppel schapen om het publiek op de vroege zondagmiddag te vermaken. Ook dit jaar heeft de Grassparty een grandioze show in petto. Wat dit precies inhoud, houden we nog even geheim. Ook kan er weer lekker gefietst worden met de fietstocht. De muzikale invulling van deze middag zal worden verzorgd door Alive. Dit bloed fanatieke viertal maakt van elke gelegenheid een onvergetelijk feest. Vol enthousiasme slingert deze band nummers van onder andere Queen, Bonjovi en The Stones de tent in.


Al met al weer een editie om naar uit te kijken en aan mee te doen. Houd voor opgave onze Facebook, website en de volgende Elshofbode in de gaten.


Met feestelijke groet,
De Grassparty organisatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten