donderdag 24 mei 2018

RedHorse Trailrun terug naar oude parcours
Na een samenwerking met de “Grassparty” heeft de organisatie van de Trailrun besloten weer zelfstandig verder te gaan en terug te keren naar het oude parcours, rond en door de Wijthmenerplas.
Hoewel de samenwerking prima was bleek dat de datum van de Grassparty samenviel met een overvolle loopkalender in de regio.
Er is dit jaar gekozen voor Zondag 17 Juni. Een week na de Halve Marathon van Zwolle en derhalve een hele aantrekkelijke inspanning om zowel fysiek als mentaal op te laden.
De Trailrun gaat immers dwars door de prachtige natuur rondom de Wijthmenerplas en maakt daarbij gebruik van natuurlijke hindernissen zoals slootjes, wildpaden en enkele boerenerven.
Het gaat hierbij niet om de snelste tijd maar om het beleven van de fysieke belasting in de natuur.
De RedHorseTrailrun kent een 5 of 10 km prestatieloop (1 of 2 ronden) en kent derhalve geen prijzen.
Wel worden de persoonlijke resultaten genoteerd zodat een ieder de eigen prestatie in tijd en plaats kan terug zien.
Hierdoor kan het volledige inschrijfgeld ten goede komen aan de Red Horse Company, de naamgever van deze trailrun.

NIEUW dit jaar is een kindertrail van ongeveer 2 km voor kinderen vanaf 6 jaar, deelname is gratis, start 10:15u, wel graag online inschrijven.


De Red Horse Company is een stichting, geheel bestaand uit vrijwilligers, die jaarlijks een bouwreis maken naar de Filipijnen.
 Samen met de allerarmsten bouwen we daar tyfoonbestendige huisjes onder het motto: “ook de allerarmsten hebben recht op een menswaardig bestaan”.
De vrijwilligers betalen reis en verblijfskosten geheel uit eigen zak, zodat financiële opbrengsten van onder andere deze prestatieloop voor 100% ten goede komen aan  dit project.
Zondag 17 juni, start kidstrail 10,15 uur,
5 en 10 km, 11,00 uur

Voor meer informatie: www.redhorsecompany.nl. Voor inschrijving van de trailrun: www.mijninschrijving.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten