zaterdag 26 oktober 2019

Glasvezel ook voor u?


Beste inwoner van Wijthmen, Herfte en Zalnè

Goed nieuws! Wij willen graag glasvezel aanleggen in uw dorp. Eerder brachten we al 45 glasvezelcampagnes in Nederland tot een succes, waaronder in het buitengebied van Vechtdal. We kunnen niet wachten om ook bij u aan de slag te gaan. 

Wat is glasvezel?
Dat een goede internetverbinding belangrijk is, hoeven we u vast niet uit te leggen. Voor steeds meer dagelijkse en toekomstige ontwikkelingen is een supersnelle, stabiele verbinding nodig. Denk bijvoorbeeld aan lespakketten op school, beveiliging in en om het huis, uploaden van zware bestanden, zorg op afstand en on demand tv kijken. Bent u al klaar voor deze toekomst? Glasvezel verzekerd u van een verbinding met de hoogste kwaliteit. Zo heeft u nooit meer last van digitale spitsuren of storingen. 

Glasvezelcampagne in uw dorp
Omdat we minimaal 35% deelname nodig hebben om glasvezel te kunnen aanleggen, voeren we de komende maanden campagne bij u in Zwolle. Als 35% van de bewoners zich voor 2 december 2019 aanmeldt, komt er daadwerkelijk glasvezel. Naast Zwolle zijn we ook actief in Hoonhorst, Lemele, Nieuwleusen, Oudleusen, Vilsteren en Witharen. 

Online op de hoogte blijven?
Bezoek onze website glasvezelbuitenaf.nl/deelgebied/vechtdal-kernen
En volg ons op facebook via facebook.com/glasvezelbuitenafVechtdal. Hier kunt u zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief. 

Met glasvezel is Zwolle klaar voor de toekomst!
Zullen we daar samen voor gaan?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten