zaterdag 26 oktober 2019

Vanuit de bestuurskamer van de voetbal.


Op 26 september is de ALV geweest van onze vereniging. Deze vergadering werd goed bezocht en over het algemeen staat de voetbal er goed op. Zo werd er een duidelijk verhaal over onze financiële huishoudboekje uitgelegd door Thamara de Ruiter, de jeugd en senioren afdeling door Erik Schonewille en Marcel Poppe en een algemeen beeld door Erik Bosch.
Als  agendapunt stond de vrijwilligers van onze vereniging. Deze groep mensen  wordt steeds belangrijker, dat is niks nieuw. Ook wordt er een steeds grotere beroep gedaan op onze bestaande vrijwilligers. We weten ook dat er een groot aantal leden niets of bijna niets doet als vrijwilligers, deze groep willen we graag betrekken bij onze vereniging. Als deze groep minimaal 4 uur  vrijwilligers werk doet, komt er mee dan 200 uur vrij om de bestaande groep vrijwilligers te ontlasten. 
Welk talent heb jij voor onze vereniging? 
Is de slogan en in de bijbehorende formulier kun je dit aangeven wat het beste bij je past, vul je niets in, dan maken wij de keus voor je. De komende weken gaan we gesprekken aan met diverse elftallen over dit onderwerp en hopen op een positieve reactie van onze leden hierover. We hebben al vele formulieren terug, wat mooi is, maar willen dit van iedereen, dus heb je nog niets ingevuld, vul dan z.s.m. een formulier in en lever dit in bij je leider, bij mij of andere bestuursleden.
Ik reken op jullie!

Gr.
Voorzitter V.V. Wijthmen.
Robert Hulsmann.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten