zaterdag 6 november 2021

Brainstud in het Parochiehuis

Beste lezers van de Elshofbode,


Het is jullie vast niet ontgaan dat Theo stopt met zijn horeca-activiteiten in het Parochiehuis. Het pand op de Valkenbergweg 24  zal voortaan als kantoor gebruikt gaan worden door ons bedrijf: Brainstud

Langs deze weg willen we ons graag aan jullie voorstellen!


                                        De sleuteloverhandiging

 Brainstud is een bedrijf dat educatieve software maakt. Met onze zogenaamde ‘leeroplossingen’ maken we het mogelijk voor onderwijsinstellingen, opleiders en organisaties om digitaal leren aan te bieden. Op die manier maken we onderwijs toegankelijk en kunnen studenten, werknemers en professionals altijd en overal leren.

We werken niet alleen voor regionale klanten (Cibap Next, Landstede Groep, Hogeschool Windesheim en Provincie Overijssel), maar ook voor klanten in binnen- en buitenland (Plan Nederland, Dairy Delta Academy, ROC Friese Poort, Capgemini en Shell). 

Daarnaast hebben we ook een eigen leerplatform, genaamd All You Can Learn, waarop wij leerprogramma’s en examens aanbieden voor het mbo. All You Can Learn kent inmiddels ruim 75.000 gebruikers.

Met een team van ongeveer 20 collega’s, tussen de 22 en 32 jaar oud, zetten we ons dagelijks in om het onderwijs te moderniseren. Dit doen we met allerlei verschillende specialisten, zoals schrijvers, onderwijskundigen, projectleiders, vormgevers en programmeurs. Op die manier maken we samen digitaal onderwijsmateriaal, met leerzame theorie, uitdagende opdrachten en leuke foto’s, video’s en kennisvragen.


Per 1 november betrekken we het pand op de Valkenbergweg 24. We kunnen ons voorstellen dat jullie erg benieuwd zijn naar hoe het er nu uit ziet. Loop daarom gerust binnen voor een kop koffie, onze deuren staan voor jullie open! We zijn ook van plan om in de nabije toekomst een ‘open middag’ te organiseren, voor een uitgebreide toelichting, rondleiding en het beantwoorden van eventuele vragen. We informeren jullie (via deze weg) nog over de datum hiervan. Hopelijk tot dan!

 

Hartelijke groet,

Team Brainstud

 

info@brainstud.nl

www.brainstud.nl

038 20 22 095

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten