zondag 18 december 2022

Als er maar ‘muziek’ in zit

 


Sagezo is weer druk aan het repeteren! Het stuk dat vorig jaar geen doorgang kon vinden wegens corona hebben we opnieuw opgepakt. We konden in september dus op ons gemak beginnen, want vorig jaar hebben we tot half november gerepeteerd en er was nog wel wat blijven hangen.

 

“Als er maar ‘muziek’ in zit” van Evelien Evers is een blijspel in drie bedrijven. Er gebeurt altijd wat in de muzikale familie Derksen. Joris zorgt regelmatig voor opschudding, met steeds ’n ander vriendinnetje. Waarom wil hij toch niet verder met Desi? ‘t Is zo’n aardig meisje, vinden pa en ma. Ze zit net als vader Derksen en Joris bij de muziek. Dan weet je wat je kunt verwachten, vinden pa en ma. Waarom moeten het toch altijd van die aparte verschijningen zijn? Waarom neemt hij geen voorbeeld aan Sandra, die al jaren met dr. André Platvoet omgaat. Joris en André liggen niet bepaald op dezelfde golflengte. Wat moet Sandra toch met zo’n nerd. Joris en opa hebben dezelfde mening, die vent valt in de familie behoorlijk uit de toon. Oma Lieftink is de stoorzender van het geheel. Wat kan dat mens zeuren. Er klinkt zo nu en dan ook een behoorlijk valse noot van opa’s kant. Al met al een stuk met veel humor en rare verwikkelingen.

 

De voorstellingen zullen zoals bekend niet meer in het Parochiehuis plaatsvinden maar in de sportzaal van de Elshof. We spelen ook niet meer drie avonden verdeeld over twee weekenden, maar slechts twee avonden, een vrijdag- en zaterdagavond. Per voorstelling zijn er wel meer plaatsen beschikbaar, dus we nemen aan dat we voldoende capaciteit hebben. En we hopen dat u er allemaal weer bij bent!

 

Speeldata:

 

vrijdag 27 en zaterdag 28 januari,

aanvang 20:00 uur

 

(dus niet 21:00 uur, zoals in de vorige Elshofbode stond vermeld).

We zien ons helaas genoodzaakt de prijs van de kaartjes te verhogen tot € 8,50. Na afloop van elke voorstelling vindt weer onze fameuze verloting plaats, waarin tal van prijzen te winnen zijn. De hoofdprijs is traditiegetrouw een gevulde boodschappenmand met een waarde van 50 euro, afwisselend ter beschikking gesteld door een van onze sponsors.

 

Kaarten à € 8,50 zijn verkrijgbaar bij:

Thera Hülsmann, Valkenbergweg 20, tel. 06-52282741

Benny van Eekeren, Woestijnenweg 1, tel. 0529-401926 of 06-83266133

 

Namens Sagezo,

Gemma Rosendaal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten