zondag 11 december 2022

Volleybal

Het beachvolleybalveld bij sportpark de Elshof is weer in de winterstalling opgeborgen.

Mede door de mooie lange zomer was het ook dit jaar weer een groot succes. Het veld is afgelopen jaar uitgebreid met twee, door de gemeente beschikbaar gestelde, bankjes naast het veld.

Ook de groepsapp, om af te kunnen spreken met medespelers, heeft zijn nut weer bewezen. De aanmeldprocedure voor deze app is, na twee gevallen van misbruik, aangepast.

Wil je volgend jaar via de groeps-app op de hoogte blijven van het   beachvolleybal, neem dan even contact op met onze App-beheerder Martin Zinke, 06-144 44 202. 

In april 2023 zal het veld weer opnieuw beschikbaar zijn voor alle enthousiaste spelers. 

 Dames Volleybal in Hoonhorst zoekt nieuwe spelers.Wil je graag wat meer gaan bewegen en vind je de sportschool maar saai? Heb je vroeger wel eens volleybal gespeeld of wil je het alsnog graag leren? Goed nieuws!

Het dames recreantenteam van de Volleybalvereniging Wijthmen traint elke woensdagavond van 20:00 tot 21:30 in de Potstal in Hoonhorst. Wij zijn een heel divers team dames in de leeftijd van 35 tot 70 jaar.

De training gebeurt op een laagdrempelige manier waarbij gezelligheid voorop staat. Na de training kletsen we vaak nog even na in de kantine.

Ben je nieuwsgierig geworden, maar twijfel je nog? Voel je vrij om gewoon een keer langs te komen en mee te kijken of het iets voor jou is. Vooraf aanmelden is niet verplicht.
Je bent altijd welkom om vrijblijvend een paar keer mee te doen. Zien we je woensdag?

Maar er zijn meer mogelijkheden.

Niet alleen onze spelers in Hoonhorst nodigen jullie uit.

De Volleybalvereniging Wijthmen heeft op alle niveaus ruimte voor nieuwe spelers.

Ons Dames 1 team speelt in de 2de klasse, onze C-jeugd in de 1ste klasse, en we hebben mini’s op niveau 2 en 4.

Daarnaast hebben we in Wijthmen ook een dames en een heren recreantenteam. Op onze website www.volleybalwijthmen.nl vind je alle informatie over trainingstijden en mogelijkheden, of kom gewoon eens langs.

 

 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten