maandag 20 februari 2023

10e Wijthmenerplasloop groot succes


Ondanks de regen werd de 10e Wijthmenerplasloop op 14 januari een groot succes. Het vernieuwde en uitdagende parcours, de verruimde prijzenpot, de verloting op startnummer na afloop: het werd door de lopers zeer gewaardeerd en het leverde een recordaantal deelnemers op.

 

De twee corona jaren waarin er geen loop kon worden gehouden heeft de organisatie aan het denken gezet. Dit heeft geresulteerd in zoals reeds gememoreerd een nieuw gerestyled parcours

wat nog steeds rond de plas loopt, maar nu echt langs de waterlijn. Of zoals een deelnemer opperde: Een mooie opwarmer voor bij voorbeeld de halve van Egmond.

Hardlopend Wijthmen en omgeving kon zo het nieuwe jaar verrast en verwend worden. Het verzwaarde parcours heeft geen tijdrecords opgeleverd, maar is voor velen wel een mooie uitdaging om er de volgende editie onder te duiken. 

 

De organisatie wil alle vrijwilligers, sponsoren, toeschouwers en deelnemers heel hartelijk bedanken. Zonder jullie allemaal is het niet mogelijk zo'n fantastische dag te organiseren!

 

Voor foto’s en uitslagen www.wijthmenerplasloop.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten