maandag 20 februari 2023

Uitbreiding van onze redactie: Raoul Veldink

 


Ruim een half jaar geleden heb ik Zwolle Zuid ingeruild voor ons prachtige plekje aan de Herfterlaan. Ik woon op nummer 81  met Mirjam en onze kids Lily en Jip. We zijn erg druk om onze droomplek te creëren. Hier gaan we niet meer weg… Een paar dagen voor de verhuizing was de buurt BBQ. De perfecte timing om onze buurtjes te leren kennen!

 

Wie is Raoul? Ik ben van oorsprong Tukker en woon bijna 20 jaar in Zwolle. Het liefst ontdek ik de wereld en ontmoet mensen. Je mag me altijd wakker maken voor gezelligheid, biertje of wijntje. Zeven jaar geleden ben ik gestart met Campooz. Samen met mijn compagnon Gert heb ik een mooi bedrijf opgebouwd. Vanuit onze werklocatie in Assen maken wij vouwwagens, caravanluifels en mooie accessoires. Onder de vlag van Campooz hebben wij ook outdoor merk Rebel-Outdoor in het leven geroepen.

 

Onze dochter Lily heeft een pony, Bambi. Ik heb een oproep in de Elshofbode geplaatst om een plek te vinden waar hij lekker kan grazen. Direct daarna heb ik de redactie een mail gestuurd en gevraagd of ze versterking konden gebruiken. Ik schrijf graag en houd van leuke ontmoetingen. Genoeg redenen om deze vraag te stellen dus. Het resultaat is dat ik sinds kort onderdeel uitmaak van de redactie.

 

Tijdens de laatste redactievergadering hebben we gesproken over wat ik precies ga doen voor de Elshofbode. Daar waren we snel uit. Ik ga als een ‘razende reporter’  op zoek naar bedrijven of mensen met een mooi verhaal. Daar zijn er heel erg veel van heb ik begrepen. Vind je dat iemand in het zonnetje gezet moet worden of heb je zelf een goed verhaal? Dan kom ik graag bij je op bezoek! Stuur een mail naar elshofbode@gmail.com of bel met 06-26969222.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten