zaterdag 27 mei 2023

Eém bieproaten 26 april

Wat een gezelligheid weer was het op 26 april bij de Elshof. Vele men-sen vonden ook deze middag weer de weg naar de Elshof. Mooi dat de “vertrouwde”club mensen telkens weer uitkijken naar dit maandelijkse uitje. Het enthousiasme steekt ook weer andere mensen aan. Alweer mochten wij drie nieuwe mensen verwelkomen.
Na de koffie met een overheerlijke oranje soesje gingen de mensen aan tafel.
Naast de vaste koks Annie en Robbie van Krevel hadden ze dit keer hulp van Willie Riphagen (beter bekend als Willie van Louis). Zij had deze keer voor de kippensoep gezorgd. Het was echt heerlijk, het deed mij denken aan de ouderwetse kippensoep van vroeger bij ons thuis.


Willie bedankt daarvoor, wat fijn een paar extra handen die ook goed kunnen koken!
De nasi en bami en satéstokjes namen ook gretig aftrek.
Maar wat een logistiek gebeuren allemaal achter de schermen. Alles stond vol met potten en pannen. De Librije is er niets bij.


Gelukkig werden wij met de afwas ondersteunt door Mieke Logtenberg en Ine van Gurp. Dit was erg fijn, er was wel heel veel afwas!
Ditmaal zat ik aan een tafel met allemaal mannen. Naast het sociale praatje ging het al snel over elektrische auto's en onkruidbestrijding. Ook werden er al snel telefoonnummers uitgewisseld van een goede glazenwasser die altijd in het dorp komt. Waar zo'n middag al niet goed voor is.
Na een heerlijk ijstoetje was de tijd echt al snel weer om. Gezien de grote opkomst iedere keer weer kun je zien dat deze middagen een groot succes zijn.

Wij kijken uit naar woensdag 31 mei aanvang 14.30 uur. Voor een ge-zellige zangmiddag met medewerking van het zangduo Max en Maria. Deze middag zitten wij niet vast aan een maximum aantal mensen, maar wij willen wel graag weten wie en hoeveel mensen er komen, i.v.m het vervoer en de hapjes.
Dus heb je je nog niet opgegeven en je houd wel van een muzikale middag geef je dan op bij Thera Hülsmann tel.nr.06-52282741
Woensdag 27 september beginnen wij weer na de vakantieperiode. Over de invulling daarvan krijgen jullie nog nader bericht. Dus houd de Elshofbode goed in de gaten of schiet iemand van de organisatie aan.
Hopelijk tot 31 mei en anders iedereen een hele fijne vakantie alvast!
 

Namens de werkgroep:
Wonen met Zorg,
Ingrid Meiberg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten