zaterdag 27 mei 2023

Koningsdag 2023

Na vele uren van voorbereiding was het dan eindelijk zo ver.

Koningsdag 2023 kon worden gevierd.
Er zijn veel kinderen (en ouders) druk geweest  met het versieren van verschillende fietsen. Onder leiding van een gezellig muziekje en de prachtige trekker van Anton Pot & zoon Luuk vertrok de optocht vanaf de grote speeltuin door het dorp. Uiteindelijk kwam deze aan bij de Elshof waar alles al in gereedheid was gebracht om er een waanzinnige dag van te maken. En dit is goed gelukt.
Wat hebben zich veel kinderen opgegeven, ondanks dat het midden in de vakantie viel.
Gelukkig was het weer ons goed gezind en konden wij met een heerlijk ochtend zonnetje het startsein geven voor de spelletjes ochtend. Er was veel vertier, zo konden de kinderen een prachtig handen en voeten pad lopen, een skippybal race racen en konden ze zien wie het snelste over de finish kwam op de mooie stormbaan. 

Door al dat gespeel volgden er natuurlijk hongerige maagjes, deze konden snel gevuld worden door een eigen cakeje te versieren. Bakker Niels heeft hiervoor de oranje banketroom gesponsord. Hierdoor hebben we uitzonderlijk lekker gesmikkeld, waarvoor hele grote dank aan bakker Niels. Ook hadden we dit jaar weer ondersteuning van een paar geweldige dames die voor ons de koffie, thee en ranja wilde verzorgen. Dit was weer tip top in orde. Dankjewel dames! 


 

 

Uiteraard is dit evenement zonder alle andere vrijwilligers ondenkbaar, allemaal  hartelijk dank voor jullie inzet. We kijken terug op een hele leuke, gezellige en verbindende ochtend. Jong en oud kwam samen om een gezellige koningsdag te vieren. ’s Middags was er ook van alles te beleven waardoor er nog lang kon worden door geproost. Wij kijken terug op een geslaagde dag. Allemaal dank voor jullie aanwezigheid en we hopen natuurlijk tot volgend jaar. 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten