zondag 16 april 2017

Wijthmen Volleybal Dames 1

Het eerste damesteam van volleybalvereniging Wijthmen 


had een spannende start van de competitie. Voor het eerst speelde dit talentvolle jeugdige team mee in de damescompetitie in de tweede klasse. De meiden, onder leiding van assistent-coach Willy Beltman en trainer-coach Léon Volkerink, waren echter snel gewend aan het wat snellere en andere spel, dat ze niet gewend waren in de meisjescompetitie. Het doel van, we zien hoe ver we komen, werd veranderd in een plek in de middenmoot behalen.
In december kwam er een nieuwe speelster bij. Zij werd goed opgenomen in het team en vond daardoor snel haar draai. Vanaf de kerstvakantie hebben de meiden alle wedstrijden gewonnen en werd de doelstelling bijgesteld. Zelfs van de koploper werd met 4-0 gewonnen. Het behalen van de derde plek werd het nieuwe doel. Op vrijdag 7 april hebben de meiden, door de 3-1 overwinning in en tegen Heerenveen 4, de derde plek behaald en kunnen zij niet meer ingehaald worden. Zaterdag 22 april speelt het team de laatste wedstrijd van het seizoen in de Elshof om 15.00 uur tegen Advendo 1 uit Langezwaag.
Hilgenkamp Bouwservice Heino heeft de meiden aan het begin van het seizoen in het nieuw gestoken. Alle speelsters werden voorzien van trainingspakken en nieuwe wedstrijdshirts. Ook de coaches kregen een trainingsjasje.
De speelsters en trainer- coaches kijken terug op een zeer succesvol seizoen waarin de meiden veel geleerd hebben.

Groet Wijthmen Volleybal Dames 1

Geen opmerkingen:

Een reactie posten