maandag 24 april 2017

Volleybal nieuws


Het volleybalseizoen is weer ten einde. De jeugd heeft het zonder uitzondering fantastisch gedaan.

Zo zijn niveau 3, niveau 4, niveau 6 en Meisjes C kampioen geworden. Meisjes A hebben het in de eerste klasse prima gedaan, evenals het Dames 1 team dat voor het eerste jaar bij de senioren 2e klasse speelde. Er volgt nog een Promotie/Degradatiewedstrijd dus promoveren is nog mogelijk. Heren 1 en Dames 2 hebben ook een leerzaam 😊 seizoen gehad. Dames 2 gaat weer naar de 3e klasse, waar ze beter tot hun recht komen. De Heren hebben besloten om te stoppen met de Nevobo competitie en melden zich mogelijk aan voor een andere competitie. Al met al een succesvol seizoen.

We zijn met het bestuur en de trainers inmiddels al weer druk aan het werven en puzzelen voor het volgende seizoen. Gelukkig waren er steeds voldoende ouders om te helpen bij alles wat er nodig is om de vereniging draaiende te houden. We hopen ook in het volgend seizoen op veel inzet van leden en ouders van jeugdleden.

Voor kinderen vanaf (bijna) 6 jaar die misschien willen gaan volleyballen, er mag op woensdag vanaf half 5 vrijblijvend worden meegetraind.

Voor aanmelding of verdere informatie, stuur een mail naar Yvonne Diepman, rdiepman@hetnet.nl

De zomervakantie is dit jaar wat laat, trainers en spelers spreken per team af wanneer de laatste training van het seizoen is. Natuurlijk volgt er nog de zomeravondcompetitie en het Pinkstertoernooi.

Een fijne zomervakantie gewenst.

Joke Beljon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten