woensdag 28 maart 2018

Grassparty 2018!


Na het geslaagde jubileum in 2017 en een gezellige wintereditie is de organisatie van de Grassparty al weer druk met de 31e editie van het feest. Deze zal plaatsvinden op 7,8 en 9 september.
Op de vrijdagavond kunnen de mensen uit Herfte, Wijthmen en omstreken zich wanen in het Wilde Westen. Er staat namelijk een thema avond op het programma. Op deze avond zullen de activiteiten overgoten zijn met een western sausje. Onder andere zullen de straten van Herfte en Wijthmen zich
weer met elkaar kunnen meten. Uiteraard ondersteund met heerlijke country en western klanken van de band.

Als de rook van de vrijdagavond is opgetrokken is het op zaterdag de beurt aan de fameuze trekker en motor toertochten. Ook kunnen vrienden, collega en familie teams zich weer mengen in de strijd om het eremetaal van het beachvolleybal toernooi. Op de zaterdagavond staat er uiteraard weer een
top band op het programma om er een spetterende avond van te maken.
Op zondag gaat het feest door met spektakel en vertier. Onder meer zal er een prachtige fietstocht worden georganiseerd langs de schilderachtige omgeving. In de middag zal de band er voor zorgen dat de voetjes van de vloer kunnen.
Uiteraard is dit nog lang niet alles.

Meer details over het programma volgen binnenkort. Houd de komende Elshofbodes en de Grassparty Facebook en website in de gaten.

Met feestelijke groet,
De Grassparty organisatie.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten