maandag 27 juni 2022

Oud ijzer actie v.v. Wijthmen

Op zaterdag 23 april 2022 organiseerde het tweede elftal van v.v. Wijthmen de jaarlijkse oud ijzer actie. De dag begon om half 9 met een kop koffie bij de kantine. Rond 9 uur zijn de eerste trekkers weggereden vanaf het sportpark om het oude ijzer op te halen in en rondom Wijthmen. Bij terugkomst werden de overige metalen zoals aluminium en koper gesorteerd en apart gehouden door Frans van Gurp, Jan Schrijver en Julian van Lohuizen. De eerste container was tegen de middag gevuld.  Om half 1 werd er in de kantine soep en broodjes kroket/frikandel gegeten van De Mol. In de middag werd er nog meer oud ijzer opgehaald en werd de tweede container met behulp van de kraan van John van der Kolk ook goed gevuld. Aan het einde van de middag waren er twee grote containers gevuld met oud ijzer en twee aanhangwagens vol met edelmetaal. Uiteindelijk is de dag afgesloten onder het genot van een welverdiend flesje bier. Het harde werk werd uiteindelijk beloond met een opbrengst van € 2.275,06. Als organisatie willen we iedereen bedanken die op welke wijze dan ook, groot of klein, ijzer of een gift heeft gegeven.

Hierbij wil ik namens de organisatie de volgende personen en bedrijven bedanken:

  • ·       Frans van Gurp en Jorry Veldhuis voor het organiseren van de oud ijzer actie 2022.
  • ·       Thijs Hülsmann Dienstverlening, Meiberg Bedrijfsverzorging, Jan Pruim, Engbert Klei, Louis van Gurp en Jan Schrijver voor het beschikbaar stellen van de trekkers en aanhangwagens.
  • ·       Spelers v.v. Wijthmen voor het meehelpen tijdens de oud ijzer actie 2022.
  • ·       Café Restaurant De Mol voor de soep en broodjes kroket/frikandel tijdens de middag.
  • ·       John van der Kolk Dienstverlening voor het beschikbaar stellen van de kraan.
  • ·       Wolters Recycling voor het beschikbaar stellen van de containers en de afhandeling tijdens de oud ijzer actie 2022.
  • ·       Alle personen die oud ijzer hebben geschonken of een gift hebben gegeven bedankt voor jullie inbreng tijdens de oud ijzer actie 2022.

Bewaar nu alvast uw oude ijzer en overige metalen voor de volgende editie van de oud ijzer actie !!!

Namens de organisatie,

Jorry VeldhuisGeen opmerkingen:

Een reactie posten