woensdag 18 december 2013

Voetbal, Uit de Bestuurskamer
Allereerst maar weer een oproep:

Het bestuur zoekt iemand die bij de thuiswedstrijden van het eerste de lotenverkoop voor zijn of haar rekening wil nemen.

 Inlichtingen bij Frans Kerkum of de één van de andere bestuursleden.(Dennis Ophoff, Jacqueline Noordman, Jan Schrijver, Jim Brinkhof, Freddy Ruiterkamp of Alfred Meiberg)

Inmiddels ben ik weer terug van vakantie en tijdens mijn vakantie is inderdaad de veldverlichting van het tweede veld gerealiseerd. In eerste instantie met nog een noodvoorziening, maar inmiddels is het helemaal klaar. Ik vind het een prima verlichting en ik hoop dat iedereen het met mij eens is. Het is genoeg licht om ook oefenwedstrijden te spelen. Het bestuur denkt nog na over een opening. Wie weet er een leuke tegenstander?

De regels voor het gebruik van het tweede veld zijn ook bekend bij de belanghebbenden. Je kan ze overigens na lezen op de site van vv Wijthmen. Aan alle gebruikers, trainers en leiders: HOUDEN JULLIE JE AUB AAN DE REGELS EN AAN HET GEBRUIKERSSCHEMA.
Wanneer we dat doen dan blijft het veld ook in goed conditie en kunnen we ook op zaterdag blijven genieten van een goed bespeelbaar veld.

De winterstop is inmiddels een feit. De kerstmarkt is alweer achter de rug en het was er erg gezellig. Zaterdag 21 december wordt een 7 tegen 7 toernooitje gespeeld. Deelnemers zijn de leden van de vv Wijthmen. De 3 R’s zijn de initiatiefnemers en de organisatoren. Een goede en leuke actie.

Ook zijn inmiddels de voorbereidingen voor de Wijthmerplasloop weer in volle gang. Henk van de Berg,  René Brinkhof en René Poppe mede met ondergetekende zijn er druk mee. We proberen weer meer deelnemers te trekken dan vorig jaar. Kijk eens op de site van Sportief Zwolle en op http://www.wijthmenerplasloop.nl
Dat is ook de site waar je je al kan inschrijven.

Datums om te onthouden zijn dus: 21 december 7 tegen 7 toernooi, 4 januari de nieuwjaarsreceptie en op 11 januari de Wijthmenerplasloop.

Rest me nog iedereen fijne feestdagen toe te wensen en een goed 2014. En let op je vingers bij het afsteken van vuurwerk 

Frans Kerkum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten