maandag 2 december 2013

Voetbal wedstrijd D1

De Wedstrijd                                                                                                                                                             16-11-13


Het was vandaag een koude dag om te voetballen dus we hebben extra hard gelopen. Wij v.v.wijthmen D1 moesten voetballen tegen  O.Z.C. Ommen.
In de eerste helft leek het even helemaal mis te gaan want wij waren erg sterk maar hun ook. En toen gebeurde het op eens èèn corner was genoeg voor Bjorn en hij maakte gelijk de 1-0. 
Later die eerste helft was er niet veel meer gebeurt een paar acties maar voor niemand een goal. Er zat die eerst helft veel meer in dan dat we er uit gehaald hebben dat zag onze coach Robert ook. En hij dacht daarbij dat kan zo niet langer door gaan dus in de rust zij hij er wat van. 
De tweede helft was echt een behoorlijke strijd die wij wouden winnen er moest dus meer gestreden worden om die goals te maken. Dat gebeurde natuurlijk ook er werd dus nog gescoord door Lukas(1x), Stef(1x) en Bjorn nog 3x.
Het is 5-0 geworden na een lange en pittige strijd. Met die uitslag konden we tevreden van het veld af.


Groetjes Anouk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten