dinsdag 24 december 2013

Toneel: Daor zit mien schoonmoe achter!



Dat is de pakkende titel van het stuk dat toneelgroep Sagezo
in 2014 op de planken gaat brengen. Hein Draaijer denkt dat hij het wel goed voor elkaar heeft. 

Hij is duidelijk de baas in huis; zijn vrouw is een sloofje. Maar dan krijgen ze nieuwe buren en komt Hein in een lastig parket. Hoe houdt hij iets wat vroeger is gebeurd geheim voor zijn vrouw en dochter? 

Tot overmaat van ramp komt zijn schoonmoeder zich ook nog eens met een en ander bemoeien.



We spelen dit blijspel weer met dezelfde groep als vorig jaar. Jacqueline Noordman repeteert ondanks haar ziekte zo veel mogelijk mee en we hopen allemaal dat ze straks gewoon zelf haar rol kan spelen. Om het doorgaan van de voorstellingen te waarborgen zijn we wel op zoek gegaan naar een vervangster. Onze ex-speelster Willemien Poppe heeft aangeboden als understudy te fungeren, wat inhoudt dat ze de tekst uit haar hoofd leert en mee repeteert, zodat ze Jacqueline kan vervangen als dat nodig mocht zijn.



Nadat we vorig jaar drie ziekenhuisbedden op het toneel kwijt moesten zien te raken, worstelen we ook bij dit stuk weer met de beperkte afmetingen van ons toneel. Er moet weer heel wat worden verbouwd; de ziekenkamer moet worden omgetoverd tot een buitentafereel met twee tuinen...



De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 25 januari, vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari 2013 in het Parochiehuis, aanvang 20.00 uur. De toegangsprijs bedraagt alle avonden € 6,00.



Na afloop van elke voorstelling vindt weer onze fameuze verloting plaats, met als hoofdprijs de welbekende boodschappenmand. We hopen dat u ook daarna nog gezellig nablijft onder het genot van een hapje, drankje en muziek, verzorgd door Theo.



Kaarten à € 6,00 zijn verkrijgbaar bij:


Thera Hülsmann, Valkenbergweg 20, tel. 401728

Benny van Eekeren, Woestijnenweg 1, tel. 401926





Graag tot ziens bij een van onze voorstellingen!



Namens Sagezo,

Gemma Rosendaal




Geen opmerkingen:

Een reactie posten