maandag 2 december 2013

Wijthmen F1 Kampioen!Wijthmen F1 Kampioen!


Door met 14-0 te winnen van ZAC F5 had Wijthmen F1 de basis gelegd voor het kampioenschap. 
Vandaag 23 november was het dan echt zover. We hebben met 13-0 gewonnen van BE Quick F4 en hebben door deze knappe overwinning genoeg punten gehaald voor het kampioenschap. Het feest kon dus beginnen. 

Van het bestuur kregen spelers, trainers en leiders een mooie medaille . De ouders hebben een mooi T-shirt laten maken voor de spelers en de leiders kregen een mooi bierglas. Na een ereronde op de platte wagen door Wijthmen hebben we met spelers, trainers en ouders lekker een patatje gegeten bij de Mol.


Met nog één wedstrijd te gaan hebben we het maximale aantal punten gehaald. Met een doelsaldo van 97 voor en 12 tegen is het bijna onmogelijk deze prestatie nog te verbeteren.


 
Voor Jens Diepman, Koen Mulder en Rens Jentink is dit het tweede kampioenschap op een rij, dit is een hele knappe prestatie.
Sven Ruiterkamp, Judith Ruitenberg, Stan Meijer, Luca Beumer en Robert Blokzijl speelden vorig seizoen nog onderaan in de 5 klasse. Na de winterstop zullen ze spelen in de 3e klasse. Wat een geweldige vooruitgang hebben deze spelers geboekt.

De coach van ZAC F5 kwam vorige week naar mij toe en zei: “Meestal bestaat een team die het goed doet uit één of twee goede spelers, maar jullie team bestaat uit stuk voor stuk goede spelers.”
Een mooier complement kan het team niet krijgen! 

Door een goede samenwerking tussen de spelers, ouders, trainers en leiders heeft Wijthmen F1 een geweldige prestatie geleverd waar we allemaal reuze trots op zijn.


Leiders F1

Geen opmerkingen:

Een reactie posten