donderdag 19 december 2013

Sinterklaas in de Elshof

Inmiddels is het alweer even geleden dat Sinterklaas hier in Nederland was. Maar het is wellicht wel leuk om te weten hoe ons Sinterklaasfeest verliep op de Elshof.

Op 27 november kwam de Goedheiligman naar de Elshof toe. De kinderen hebben eerst een praatje gemaakt met Thera Hülsmann 
en al snel kwamen er 2 pieten een kijkje nemen op de scooter!
Ze hadden ook alvast de staf meegenomen. Maar waar was Sinterklaas? Hij kwam met nóg een piet erachter aan. Sinterklaas vond de 2 pieten op de scooter wel erg ondeugenden ze werden even streng toegesproken.
Alle kinderen zongen Sinterklaas toe en dat vond hij toch wel erg leuk. Eindelijk mocht de Sint weer op zijn mooie, speciaal voor hem gemaakte stoel zitten. Daar was hij wel aan toe.

Om de beurten mochten er kinderen bij Sinterklaas komen. Sommige kleine kinderen vonden dat wel spannend. Er werd tussendoor flink gedanst op de muziek. (mede mogelijk gemaakt door Adriaan van Krevel) Zelfs de pieten én Sinterklaas dansten mee! Natuurlijk kregen de kinderen tussendoor ook wat drinken en héél veel pepernoten van de pieten.
Voor we het wisten was het alweer tijd dat alle kinderen op de foto mochten 

met Sinterklaas of zwarte piet en kreeg iedereen een cadeautje. Sinterklaas en zijn pieten werden op het eind nog toegezongen en uitgezwaaid. Kort om, het was een gezellig feest weer!

Groeten van de activiteitencommissie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten