zondag 20 maart 2016

Oud ijzer actie succesDinsdag 1 maart 2016 organiseerde de v.v. Wijthmen in samenwerking met het A1 team een  
oud ijzer actie. 
Rond half 9 begon de dag met een kop koffie bij de kantine van de voetbal. 

We hadden dit jaar de beschikking over 1 trekker. Deze trekker reed om 9 uur weg vanaf het sportpark om het oude ijzer op te halen in en rondom Wijthmen. 

In de ochtend is er veel opgehaald. De overige metalen zoals aluminium, lood, RVS en koper werden apart gehouden en gesorteerd bij de voetbal. Om 1 uur was het tijd voor een kop soep soep met een broodje kroket/frikandel waarna de vrijwilligers weer verder gingen met het ophalen van het oude ijzer. Nadat er nog meer was verzamelt, zijn de containers verder gevuld. Aan het eind van de middag waren de twee containers ruim gevuld met oud ijzer en 1 aanhangwagen met overige metalen. De opbrengst van de oud ijzer actie was € 720,-. Een mooie opbrengst als je kijkt naar de beschikbaarheid van 1 trekker en een lage oud ijzer prijs. Na afloop van de oud ijzer actie is de dag op gepaste wijze samen met de vrijwilligers afgesloten.

Hierbij wil ik de volgende personen of bedrijven bedanken:

- Bert en Arnold Schrijver voor het beschikbaar stellen van de trekker.

- Louis van Gurp, en Alfred Meiberg voor het beschikbaar stellen van de wagens voor achter de trekker.

- Jan Schrijver voor het rijden op de trekker en het beschikbaar stellen van de aanhangwagen waar de overige metalen in bewaard konden worden.

- Spelers v.v. Wijthmen A1 voor het meehelpen tijdens de oud ijzer actie.

- Café Restaurant “De Mol” voor het lekkere eten.

- Alfred Meiberg voor het aandrukken van de containers.

- Wolters Recycling voor het beschikbaar stellen en afhandelen van de containers.

Tot slot een woord van dank voor een ieder die oud ijzer heeft ingebracht tijdens de oud ijzer actie. We hebben niet bij iedereen het oude ijzer op kunnen halen omdat we dit jaar maar 1 trekker ter beschikking hadden. Namens de voetbal, bedankt voor jullie inbreng.

Bewaar nu alvast uw oude ijzer en overige metalen voor de volgende oud ijzer actie van de v.v. Wijthmen, december 2016 tussen Kerst en Nieuwjaar.

Jorry Veldhuis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten