donderdag 3 maart 2016

Plantenactie volleybal 20 april

De tijd vliegt voorbij. Het is nog maar, voor mijn gevoel, even geleden dat ik het vorige stukje maakte voor deze editie. Ging het in vorige edities over lentekriebels om in de tuin aan de gang te gaan en verlangen om de grijze dagen in te ruilen voor zonnige dagen. 
Deze keer wil ik u namens de vereniging hartelijk danken voor Uw bijdrage aan onze vereniging in de afgelopen jaren en u melden dat wij mede door U kunnen groeien en bloeien ( om in plantentermen te blijven ) als nooit tevoren. 

In het afgelopen jaar heeft zich weer meer jeugd aangemeld. We hebben o.a. twee meisjes teams, die uitkomen in de eerste klasse, een damesteam, dat op dit moment van schrijven boven aan staat in de competitie en voor het eerst in de geschiedenis een herenteam wat uitkomt in de competitie. 


Door de plantenactie krijgt de vereniging elk jaar financiële kunstmest en kan de vereniging in de gemeenschap blijven draaien. Een gemeenschap zonder verenigingen is als een rozenstruik zonder rozen en u heeft ongetwijfeld nog wel andere voorbeelden die beginnen met als……. 

Wanneer komen wij weer bij u langs? Dat wordt woensdag 20 april. Vanaf 17.00 uur komen we bij U aanbellen met allerlei planten van een topkweker uit de regio. Onze leus is U een tuin met bloemen en wij een bloeiende vereniging.

Mvgr. Ankie van Leeuwen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten