zaterdag 22 juni 2019

Grassparty 2019!

Op 6, 7 en 8 september staat alweer de 32e editie van de Grassparty op het
programma. 

De

organisatie is natuurlijk al weer enkele maanden bezig om er ook dit jaar weer één groot

feest van te maken.Op vrijdagavond 6 september speelt Nederland tegen Duitsland voor EK kwalificatie. Dit zal live te volgen zijn in de tent. De stratenstrijd van dit jaar heeft dan ook met dit thema te maken. Moedig je land aan samen met je straat, vul de TOTO in en de straat met de meeste punten wint! Meer info over deze activiteit bij de opgavestroken in deze Elshofbode. De muzikale invulling van deze  avond zal worden verzorgd door de band Alive. Dit bloed fanatieke viertal maakt van elke gelegenheid een onvergetelijk feest. Vol enthousiasme slingert deze band nummers van onder andere Queen, Bonjovi en The Stones de tent in. Uiteraard is DJ Kappa ook weer van de partij.De afgelopen jaren stond de zaterdag in het teken van het beachvolleybaltoernooi. Ondanks de positieve reacties en het rijk gevulde deelnemersveld is het na 6 mooie edities tijd voor iets anders! Ook dit jaar trekken teams onderling ten strijde, echter dit maal in de vorm van een heuse zeskamp. Door de jaren heen is deze activiteit al vaker een succes formule gebleken en dit jaar wordt deze traditie nieuw leven ingeblazen. Deelnemende teams bestaan uit minimaal 4 en maximaal 6 personen met een minimum leeftijd van 14 jaar. Houden jij en je vrienden, buren, familieleden of collega’s van een leuke uitdaging? Geef je dan snel op!

Naast de reguliere zeskamp is er uiteraard ook gedacht aan de jeugdige Grassparty bezoekers. Kinderen tot 14 jaar kunnen deelnemen aan de jeugd-zeskamp. Deze activiteit zal in de loop van de morgen aanvangen. Opgave voor deze jeugd-zeskamp is niet nodig.

Ook de motor en trekker toertochten staan weer op het programma. s’middags zal DJ Eric Witteveen het Grassparty terras voorzien van muziek.Op zaterdagavond is het de beurt aan Crystal Dream om er een feestje van te maken. Deze band kan het best omschreven worden als een Rockin’ Roller Coaster.  Ze geven een energieke hitshow met de beste pop- rocksongs uit de hedendaagse hitlijsten, aangevuld met smaakvolle klassiekers uit de jaren ‘80 en ’90.Op zondagochtend starten we met de traditionele Grassfietstocht. Als de fietsers er weer zijn gaan we over op de ontzagwekkende mystiek en majestueus zwevende arenden, pijlsnelle achtervolgingen van haviken en in duikvlucht uit de wolken vallende valken. Er staat dan namelijk een roofvogelshow op het programma. DJ Back in Time zal zondagmiddag zorgen voor de muzikale omlijsting.Al met al weer een editie om naar uit te kijken en aan mee te doen. Voor opgave, zie onze

(vernieuwde)website en de opgavestroken in deze elshofbode.Met feestelijke groet,

De Grassparty organisatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten