zaterdag 22 juni 2019

Ode aan vrijwilligers, samen houden we Wijthmen sterk

Het Kulturhus (inclusief de sportverenigingen en Plaatselijk Belang) drijft op tientallen vrijwilligers. We mogen daar trots op zijn met zijn allen. Dit stukje mag daarom als een ode aan de Wijthmener vrijwilligers worden gezien. Want zonder jullie zou het moeilijk worden de boel draaiende te houden. Sterker, vrijwilligers zijn de onderliggende kracht van Wijthmen.
De vrijwilligers maken het ook mogelijk, dat PEC Zwolle een groot deel van zijn voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen (trainingen en wedstrijden) in Wijthmen kan afwerken. Voor het derde achtereenvolgende jaar alweer. Alfred Meijberg en zijn mannen hebben met de ROVA weer voor twee geweldige grasmatten gezorgd.
De aftrap van de voorbereiding is zaterdag 22 juni om 14.00 uur. Precies een week later (zaterdag 29 juni) volgt de wedstrijd van het elftal van de nieuwe trainer John Stegeman tegen FC Dalfsen op Sportpark De Elshof (aanvang 17.00 uur). Later volgt nog (tenminste) één wedstrijd van PEC  in Wijthmen, maar bij het schrijven van dit artikel is nog niet bekend wanneer en tegen wie. Let u voor meer nieuws op berichtgeving op www.vvwijthmen.nl.
Bardiensten
Over vrijwilligers gesproken: voor het komend seizoen zoeken we nog vrijwilligers voor de bardiensten op de zaterdag. We draaien dan in drie diensten. Hoe meer vrijwilligers, hoe minder vaak je aan de beurt bent, zo simpel is het. Eigenlijk willen we alle ploegen versterken en (afhankelijk van het programma van de dag) willen we - mits betaalbaar en afhankelijk van de drukte -  het de barmedewerkers  gemakkelijker maken door een deel van de schoonmaak na afloop van de wedstrijden uit te besteden. In de regel ben je één keer in de zes weken aan de beurt. Wil je helpen, ook al kun je minder vaak, meld je dan aan bij Jacqueline Krul (M 0623432251) of Willemien Poppe (0630322967). Je kunt zelf aangeven welke dienst (van 9 tot 12 uur, van 12 tot 14.30 uur of 14.30 tot sluit) je verkiest. Heb je nooit eerder bardiensten gedraaid dan kun je meelopen met meer ervaren krachten.
Samen houden we Wijthmen sterk.Geen opmerkingen:

Een reactie posten