zondag 18 februari 2024

Sponsorreis 2023/2024 VV Wijthmen

 Afgelopen vrijdag 15 december was het, naar eerder pogingen om een wedstijd in de Bundesliga te bezoeken eindelijk zover. Met een mooie groep van een 40 tal sponsoren en leden van de boeren businessclub reisden we af naar Mönchengladbach, voor de wedstrijd Borussia Mönchengladbach – Weder Bremen. Onder het genot van voldoende eten en drinken verliep de reis richting onze oosterburen  voorspoedig.

Aangekomen bij het Borussia-Park was er voldoen tijd om een souvenir te halen bij de fanshop, een drankje te drinken op het fanplein of alvast het stadion in te gaan. Bij het eerste fluitsignaal had iedereen zijn plek gevonden, en was de sfeer in het stadion erg goed.  Als snel werd het 0-1, maar dat mocht de pret niet drukken. Op slag van rust kon gejuicht worden voor Borussia, 1-1. Kort na rust konden de handen weer op elkaar 2-1. Aan het eind van de wedstrijd werd de terechte gelijkmaker maakt en zo eindigde de wedstrijd 2-2. Na de spannende en vooral sfeervolle wedstrijd keerde iedereen rustig weer terug naar de bus, waar de reis huiswaarts werd ingezet.

Na een wederom soepel verlopen reis terug naar Wijthmen, zat de avond erop. Al met al was het een geslaagde en zeer gezellige sponsorreis.

 

Via deze weg willen wij South West tours, De Mol, Albert Heijn Dalfsen en Catering en verhuur Zwolle bedanken voor het mede mogelijk maken van de sponsorreis.

 

Sponsorcommissie VV Wijthmen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten