zondag 18 februari 2024

Wijtmenerplasloop blijft maar groeien

Na de goed bezochte jubileumeditie van vorig jaar, werd de organisatie dit jaar aangenaam verrastdoor een kleine 500 aanmeldingen voor deze editie. Het lijkt erop dat de Wijthmenerplasloop eenvaste waarde op de (regionale) hardloopkalender is geworden. Velen wisten de weg naar sportparkde “Elshof” te vinden en het was voor de organisatie alle hens aan dek met deze aantallen.

Dankzij de hulp van vele vrijwilligers, zonder hen immers geen evenement, is alles prima verlopen. Veel dank hiervoor. Onder prima weersomstandigheden werd om 13:15 uur de kidsrun weggeschoten, waarna om 14:00 uur de 5 en 10 kilometer aan de beurt waren.

Langs de boorden van de plas werd er gestreden om de podiumplekken en ook voor persoonlijke prestaties.  Na afloop waren er dan ook louter positieve reacties te horen. We nemen na deze editie afscheid van Fakkert Diervoeders als hoofdsponsor en naamgever en willen Robert en alle andere sponsoren en ondersteuners van onze loop bedanken voor hun steun.  

De organisatie is inmiddels aan het brainstormen over hoe we een en ander volgend jaar nog beter kunnen doen. Dus liefhebbers reserveer al vast voor 2025 de 2e zaterdag van januari in je agenda.

 

Organisatie Wijthmenerplasloop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten