maandag 16 mei 2016

Koningsdag 2016 Wijthmen, Herfte en Zalné


Woensdag 27 april was het dan zover. De kinderen stonden met hun versierde fietsen, skelters, steps en zelfs trekkers klaar voor de grote optocht! Het beloofde een leuke dag te worden. 


Koningsdag had dit jaar een iets andere uitstraling dan voorgaande jaren. Zo werd het voor het eerst binnen gehouden. De kantine was mooi versierd en in de gymzaal stonden leuke springkussens opgesteld. Ook was er voor de oudere jeugd een speurtocht door het dorp georganiseerd, hierbij moesten ze met een dobbelsteen gooien en bepaalde het aantal ogen de tocht. Ondanks de weersvoorspellingen hadden alle kinderen zin om het dorp in te gaan, er viel namelijk een leuke prijs te winnen! In de kantine varieerden de spellen voor de jongere kinderen van oudhollands snoephappen en zaklopen tot ballonnen hooghouden en popcorn bakken. Ook hier werd met veel fanatisme en plezier aan meegedaan. De springkussens in de gymzaal waren een enorm succes, zowel jong als oud was er niet vanaf te slaan. 


Aan het eind van de ochtend was er dan eindelijk de prijsuitreiking. Het groepje van Sander Nijmeijer mocht met veel trots een cadeaubon van Café Restaurant De Mol aannemen. Ook waren er uiteraard prijzen voor de mooi versierde fietsen, deze kinderen mogen een leuk cadeautje uitzoeken bij ToyChamp Zwolle.

Voor Nicole van der Kolk was het dit jaar het laatste jaar dat zij bij de organisatie van Koningsdag en Sinterklaas zat. Wij willen haar enorm bedanken voor haar inzet, enthousiasme en gedrevenheid de afgelopen jaren. Nicole, bedankt!

We kunnen terugkijken op een leuke, gezellige en mooie ochtend. Dit namens de inzet van álle vrijwilligers en de belangstelling van álle kinderen. Hiervoor willen wij iedereen bedanken.

De evenementencommissie,
Marlon, Sabine, Ashley, Pepijn, Nicole en Marlous

BELANGRIJK:
De evenementencommissie is dringend opzoek naar nieuwe mensen. Voor het bestaan van Koningsdag en het Sinterklaasfeest is het van zeer groot belang dat er versterking komt. Lijkt het jou leuk om te helpen organiseren, neem dan contact op met een van de bovenstaande mensen of mail evenementenwijthmen@hotmail.com.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten