vrijdag 20 mei 2016

Bericht vanuit het Grassparty hoofdkwartier


Het duurt nog een paar maand, maar op 2,3 en 4 september barst het feest weer los op het feestterrein. Natuurlijk is de organisatie al weer geruime tijd bezig om een denderend programma in elkaar te zetten.
Om niet iedereen de hele zomer in spanning te laten zitten, zullen we hier alvast een tipje van de sluier lichten.
Al een paar jaar staat de vrijdagavond in het teken van de straten van Herfte en Wijthmen. Deelnemende straten bestrijden elkaar met alles wat ze hebben om die fel begeerde prijs te bemachtigen. Ook dit jaar mogen de straten zich weer op het podium laten zien. De kinderspelen zullen zich dit jaar in het dorp afspelen. We hopen op veel deelname te kunnen  rekenen. Uiteraard staat er ook weer een band op het programma. Wie dit is houden we nog even geheim...                               
Op zaterdag zullen wederom de bekende tourritten verreden worden. Ook gaat er weer gestreden worden om de beker van het beachvolleybal toernooi. S'avonds zal X-Static in samenwerking met DJ Kappa de tent op de kop zetten.
Op zondag doet de playbackshow met altijd verrassende prijzen weer zijn intrede. Deelnemers van jong maar vooral ook "oud" worden opgeroepen om als hun grootste idolen op het podium te verschijnen. Nieuw op de zondag is een veiling waarbij  mooi prijzen te winnen zullen zijn. Er mogen ook veilingitems worden aangeboden bij ons, dus kijk alvast in en om het huis naar verborgen "schatten" die wellicht nog wat op kunnen brengen. Hiernaast is er natuurlijk ook nog plek voor muziek!
Al met al een vol programma, dus kom weer gezellig langs voor de 29ste editie van de Grassparty.
Aanmeld formulieren en meer info met betrekking tot de activiteiten in de volgende Elshofbode. Hou ook de website en onze facebook pagina in de gaten.
Met feestelijke groet,
De Grassparty organisatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten