maandag 16 mei 2016

Uit de bestuurskamer van de voetbalDe maand april begon inktzwart voor de familie, vrienden en kennissen van
Ramon Vosman.

Ook voor de dorpsgemeenschap Wijthmen en vv Wijthmen was het overlijden van Ramon een grote schok. De tijd stond even stil toen ik zaterdagochtend werd gebeld. Woorden schieten dan te kort.
De herdenkingsbijeenkomst in de “Elshof” was zeer indrukwekkend.                                                                Ramon Vosman 1987 - 2016
 
Om dit voor elkaar te krijgen is er die week heel veel een werk verzet. Om iedereen apart te bedanken is geen doen. Iedereen die op wat voor manier dan ook heeft meegeholpen om alles goed te laten verlopen heel erg bedankt!!!!

We zullen Ramon niet vergeten en missen als mens, vriend, lid van vv Wijthmen en gedreven vrijwilliger. Geen klus was hem teveel. Denk maar eens aan de aanleg van het kunstgrastrainingsveld. Maar we moeten ook weer door. Daarom dit onderstaand gedicht.


Dierbare herinneringen
voeden zich als een kostbaar gemis
gelaten zullen we dagen dragen
het leven te leven

Door te blijven beseffen
dat er voor ons gezamenlijk
weer een nieuwe morgen is!Naast alle tragiek gebeurde er begin april gelukkig ook nog iets zeer positiefs. De functie van Penningmeester werd ingevuld. Hermien Meijer, wonende aan de Veldhoekweg belde mij op en bood spontaan aan om deze functie te gaan vervullen. Hermien pakt het langzaam op, wordt de komende maanden ingewerkt, zodat ze vanaf september deze taak helemaal kan overnemen. Het bestuur is er heel blij mee dat dit knelpunt nu is opgelost.

Er zijn echter weer twee nieuwe vacatures. Frans van Gurp en Donique van der Vechte hebben aangegeven aan het eind van dit seizoen hun functie neer te leggen. De vacatures zijn dan ook:
1.    Leider van het eerste elftal

2.    Grensrechter bij het eerste elftal.

Wanneer je denkt een van de vacatures in te willen vullen geef dat dan door aan één van de bestuursleden. Het bestuur rekent op jullie!!!!

Wanneer deze editie van de Elshofbode uitkomt is het seizoen alweer zo goed als voorbij. Toch nog even datums om te onthouden:

·         Veteranentoernooi op vrijdag 20 mei
·         Jeugdtoernooi op zaterdag 21 mei
·         Familiedag op zondag 5 juni

Club van 50. Het kastje waar de namen van de leden van de club van 50 in komen is opgehangen. Emails zijn rondgestuurd aan de personen die hebben aangegeven lid te willen worden. Ook zijn leden persoonlijk benaderd om hun bijdrage te doneren. De trekkers van de club van 50 zijn gevraagd na te denken wat er aan het eind van dit seizoen voor aktie voor de jeugd uitgevoerd gaat worden, welke bekostigd kan worden uit de bijdragen van de leden van de club van 50.

De maand juni ben ik met vakantie. Hoop dan fietsend de Middellandse Zee te bereiken. Ben dan dus even niet bereikbaar.

Iedereen een fijne zomer en tot het volgend seizoen.

Frans Kerkum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten