vrijdag 20 mei 2016

Sportief volleybalseizoen afgesloten!

Het volleybalseizoen is al weer bijna voorbij. De competitie is inmiddels afgelopen en we kunnen wel zeggen dat onze vereniging het uitstekend heeft gedaan.
Als eerste hebben de Meisjes A een heel sterk seizoen gedraaid. Aan het begin van het seizoen hebben we gelukkig een nieuwe trainer kunnen vinden, Leon Volkerink. Zij heeft met veel enthousiasme het team getraind. Willy Beltman is wederom het hele seizoen beschikbaar geweest als coach van dit team. Tot op het laatst was het spannend , uiteindelijk is het team als tweede geëindigd. De meiden hebben aangegeven volgend jaar met elkaar door te willen gaan als senioren team en hebben zin aan deze nieuwe uitdaging.
Celine Brinkhof is dit jaar de meisjes B gaan trainen. Van beide kanten is dit zeer goed bevallen. Het team heeft weer veel bijgeleerd waardoor ze zich goed hebben kunnen handhaven in de middenmoot. Dianne Bos heeft hen, naast Celine regelmatig bijgestaan als coach. Het voltallige team zal het Meisjes A team worden en ingedeeld worden in de eerste klasse. Een mooie uitdaging.
Dit seizoen is er een nieuw Herenteam gestart in de competitie. Na een korte gewenningsperiode bleek al gauw dat men goed op elkaar ingespeeld raakte. Er werden steeds meer wedstrijden gewonnen. Dit resulteerde uiteindelijk, na een spannende eindstrijd, in een tweede plaats op de ranglijst. Hierdoor promoveren de heren van de 4e naar de 3e klasse, waar ze ook zeker thuishoren. Gerard Logtenberg heeft de trainingen zo vorm weten te geven dat zowel recreanten als  wedstrijdspelers aan hun trekken kwamen tijdens de training.
Het damesteam heeft ook dit jaar in de competitie bovenin meegespeeld. Aan het begin van het seizoen werd het team versterkt met drie nieuwe dames die uitstekend in het team passen. Ook dit team is 2e geworden en zal promoveren van de 3e naar de 2e klasse. Met dank aan trainer/ coach Fred Hekkenberg, die naast zijn eigen wedstrijden altijd tijd vond om leuke trainingen voor te bereiden en als het kon te coachen tijdens de wedstrijden.
Yvonne Diepman heeft al jaren een groot aandeel in het opleiden van de mini’s en het C team. Met hulp van jeugdleden lukt het haar iedere woensdag weer om ieder team op z’n eigen niveau te trainen. Voor het eerst een C team getraind, die met aanvulling van niveau 6 een leuk seizoen hebben gedraaid. Ook niveau 6 heeft met coach Bert Wienen leuke wedstrijden gespeeld en veel bijgeleerd. Voor de allerjongsten zijn er verschillende toernooien georganiseerd waarbij niveau 3 uiteindelijk als 2e is geëindigd en niveau 2 een derde plek heeft behaald.
Zonder scheidsrechters kunnen deze wedstrijden niet gespeeld worden. Gelukkig zijn er voldoende mensen, ook voor andere taken, op wie er steeds weer een beroep kan worden gedaan. Hartelijk dank hiervoor.
Kortom, we sluiten mooi af en hebben zin aan de volgende uitdaging!
Joke Beljon, bestuur volleybal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten