zaterdag 18 november 2017

Gezocht vrijwilligers bij 't HoefijzerVrijwilliger bij ’t Hoefijzer…
…omdat mens én dier je nodig hebben!

Stichting Paardrijden Gehandicapten ’t Hoefijzer organiseert paardrijlessen voor mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking. Dat doen we in onze eigen manege aan de Hollewandsweg 15b in Zwolle-Zuid. Professionele instructrices geven de lessen en hebben de leiding over de verzorging van onze 15 paarden.

Maar dat kunnen ze niet alleen: ’t Hoefijzer heeft ongeveer 150 vrijwilligers die helpen bij de les, met begeleiding van de ruiters of de verzorging van de dieren. Belangrijk werk, want onze ruiters én de dieren kunnen niet zonder de hulp van de begeleiders!

Iets voor jou?

Je hoeft niet per sé met paarden om te kunnen gaan om vrijwilliger te worden bij ’t Hoefijzer. Als je het leuk vindt met mensen en met dieren te werken in een plezierige en gezellige omgeving, dan ben jij bij ons zeker op je plaats!

’t Hoefijzer heeft extra vrijwilligers nodig om te helpen bij de lessen op de volgende dagdelen:

         dinsdagmorgen 9.00 tot 9.45 uur

         woensdagavond 19.30 tot 21.00 uur

         zaterdagmorgen 9.45 tot 12.45 uurOok bij de stalwerkzaamheden kunnen we nog hulp gebruiken, neem contact op voor de dagdelen waar het om gaat.Meer informatie of eens kennismaken?

Neem contact op met Riki Wigbers, zij nodigt je graag uit om eens vrijblijvend te komen kijken op de manege. Je kunt Riki bereiken via telefoonnummer
06-34712309 of mail naar info@thoefijzer.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten