zondag 25 oktober 2020

Volleybalseizoen is weer begonnen!

Na bijna een half jaar in de wachtkamer te hebben gezeten zijn we weer van start


gegaan. Niet dat er in die periode niets is gebeurd, hoor. Zodra het was toegestaan hebben we in het voorjaar de jeugdteams vijf weken buiten laten trainen. Gelukkig was het weer ons goedgezind. 

Ook is er een nieuwe trainer gevonden voor Dames 1 en Dames 2. Deze teams zijn vanaf begin juli al begonnen met trainen in de zaal en hebben de zomermaanden gebruikt om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Dat werp zijn vruchten af, beide teams zijn goed aan het nieuwe competitieseizoen begonnen. En inmiddels zijn ook alle andere trainingsgroepen weer aan de conditie aan het werken.

Onze mini’s niveau 5 hebben hun eerste thuiswedstrijden moeten spelen zonder enthousiaste ouders en opa’s en oma’s. Daardoor was het erg stil in de zaal, maar onze meiden hebben zich ook zonder die aanmoedigingen goed geweerd.

Corona dwingt ons nog steeds maatregelen te nemen om eventuele besmettingen te voorkomen. De volleybalvereniging Wijthmen heeft een corona protocol dat op onze website te vinden is.

https://www.volleybalwijthmen.nl/

Met ieders medewerking maken we trainen en spelen in de Elshof mogelijk.

Zoals bekend is hebben we een vervelend besluit moeten nemen. Conform de huidige maatregelen mag er voorlopig géén publiek in de zaal aanwezig zijn.

Ook in de kantine ‘achter het glas’ is geen optie i.v.m. de richtlijnen waar de Stichting de Elshof zich aan heeft te houden. Als sportkantine is ook hier de deur op slot.

Vooralsnog hebben wij ons te houden aan de richtlijnen van de overheid. Zodra er zicht is op versoepeling laten wij dat natuurlijk weten. Wij willen niets liever dan volle tribunes!

Tot die tijd proberen we u van het reilen en zeilen van de vereniging op de hoogte te houden via de Elshofbode.

Samen krijgen we corona er onder, dus houd vol en blijf gezond!


Fred Hekkenberg

Voorzitter Volleybalvereniging Wijthmen

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten