zondag 19 december 2021

Kerstbomen Actie v.v. Wijthmen 2021

Zaterdag 4 december 2021 organiseerde v.v. Wijthmen de eerste Kerstbomen Actie

in haar bestaan. Sinterklaas en zijn zwarte pieten waren het land nog net niet uit of de Kerstman had alweer zijn intrede gedaan. In samenwerking met sponsor Bloemenkwekerij Koezen kon de vereniging aan heel Wijthmen en omstreken een mooie kerstboom aan de man brengen. De actie, die vanuit de sponsorcommissie geïnitieerd werd, was een succes ! In totaal zijn er 40 kerstbomen verkocht, waardoor er een voorlopige opbrengst is behaald van € 255,-.

Alleen is de verkoop nog niet gestopt:
Mocht je nog geen kerstboom hebben of de naalden van uw kerstboom van de bouw- of supermarkt vallen al voor de Kerst uit, schroom dan niet om naar Bloemenkwekerij Koezen (Maatgravenweg 1A 8024 PB Zwolle) te gaan en koop daar een mooie kerstboom. Vertel hierbij dat je uit Wijthmen komt en steun je lokale voetbalvereniging.

 Namens v.v. Wijthmen verdienen de volgende bedrijven en personen een waardevolle vermelding:

· Bloemenkwekerij Koezen voor het leveren van de kerstbomen

· De sponsorcommissie van v.v. Wijthmen bestaande uit Rens van Gurp, Chiel Bos en Wouter Meekers voor de organisatie van de Kerstbomen Actie 2021

· Nick Kortstee, Sven Poppe, Bas Diepman en Jari Krul voor de afhandeling bij het verkopen van de kerstbomen.

· Alle klanten die een mooie kerstboom hebben gekocht of een gift hebben gegeven.

Voor volgend jaar is het voornemen om weer Kerstbomen Actie te organiseren. Uiteraard zal hierover eind 2022 meer communicatie volgen. Houd hiervoor de Elshofbode en de website van v.v. Wijthmen in de gaten. 

 

Fijne feestdagen gewenst !

 

Namens v.v. Wijthmen,

Jorry Veldhuis

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten