zaterdag 1 juli 2023

NIeuwsbrief Het Buyten

 De vorige nieuwsbrief stond bomvol nieuwe informatie, dus in deze nieuwsbrief houden we het iets korter! We geven u graag nog wat extra informatie voor de 'Start Verkoop' van aankomende donderdag 29 juni. 

Allereerst willen we u bedanken voor de vele positieve en enthousiaste reacties die wij hebben mogen ontvangen op de eerste beelden van het project. Ook de aanmeldingen voor de start verkoop zijn overweldigend en veelbelovend. 


Fase 1:
In de eerste fase zullen er in totaal 50 woningen in verkoop gaan. Deze 50 woningen bestaan uit: 

11 Vrijstaande woningen (5 types) 
14 Twee-onder-een-kapwoningen (7 types)
6 Hoekwoningen (2 types) 
10 Tussenwoningen (4 types) 
9 Levensloopbestendige woningen (5 types)  

Uiteraard zal er in de brochure nog veel meer informatie beschikbaar zijn, zoals plattegronden en bijbehorende oppervlaktes.  
Op onderstaande afbeelding is alvast in het opgelichte vlak te zien hoe de woningen in de eerste fase gesitueerd zijn: 
Start verkoop:

Om de verwachtte drukte enigszins te spreiden willen wij graag benadrukken dat de start verkoop een inloopavond is die van 19.00 tot 21.00 duurt. Er zijn meer dan genoeg brochures beschikbaar en ook de snelheid van uw inschrijving heeft geen invloed op de toewijzing. U kunt dus ook gerust rond 19.30 uur, 20.00 uur of 20.30 uur binnenwandelen. 

Vanwege de verwachtte drukte willen we u nogmaals vragen om, waar mogelijk, op de fiets naar de Mol te komen. Rondom de Mol zijn er diverse parkeermogelijkheden voor de auto, maar het is NIET toegestaan om te parkeren op de parkeerplaats voor vrachtwagens. 


Contact:

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan kunt u contact opnemen met Danique Haarman. Haar mailadres is: dhaarman@loostad.nl

Met hartelijke groet,
Team Het Buyten van Zwolle

Volg Het Buyten van Zwolle ook op Facebook!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten