zaterdag 1 juli 2023

Salverda trofee.

Dit seizoen heeft de verdediging en de keeper van VCHW Vrouwen 1 flink hun best gedaan om zo min mogelijk tegendoelpunten te krijgen. Na 3de te zijn geworden in de 4de klasse, hebben zij gedurende de competitie 12 doelpunten tegen gekregen en dat betekend dat zij de Salverda prijs ‘’minst gepasseerde verdediging’’ hebben gewonnen. De concurrent van Vrouwen 1 was Berkum met 13 doelpunten tegen.

Een uitnodiging volgde. Met een groep van 6 meiden gingen ze op de fiets naar Zwolle naar Café de Hete Brij. Daar hebben de vrouwen genoten van wat drankjes en hapjes. Tot het tijd was voor de uitreiking. Vrouwen 1 mocht als eerste naar voren komen. Dol enthousiast heeft het team de trofee, bloemen en het geldbedrag in ontvangst genomen. Het geld was een mooie aanvulling op het budget van het teamfeest dat inmiddels ook al is geweest.

Na de prijsuitreiking was er volop tijd voor gezelligheid. Directeur Arjan Berends deed namens hoofdsponsor Salverda nog een feestelijke duit in het zakje. Hij maakte bekend dat er ook komend seizoen weer een Salverda Topscoorders Trofee zal zijn.Geen opmerkingen:

Een reactie posten