zaterdag 1 juli 2023

Grassparty 2023

 


In de vorige Elsofbode hebben wij jullie toelichting gegeven op de activiteiten voor het Grassparty weekend. Het is nog ver weg maar de inschrijvingen zijn al even geopend!! De eerste fanatiekelingen zijn al aangemeld maar bij deze herinneren we jou ook voor het aanmelden van de leukste activiteiten. Wil je graag meedoen met de zomercarnaval, het buurtspel, de “Survival of the Grassparty”, de wielertocht of wellicht de strijd “Herfte tegen Wijthmen”? Dit is je kans!! 

Ga naar de website en meld je aan. www.grassparty.nl 


We lichten hier nogmaals onze NIEUWSTE activiteit een keertje uit:

“Zoek de gouden grasmaaier”!! Voor onze meest fanatieke Grassparty bezoekers hebben we dit jaar een nieuw spel. Zoek de gouden grasmaaier!! Met dit spel vervroegen we de Grassparty al iets voor jullie… Vanaf woensdag 30 augustus tot en met zondag 3 september ligt er alle dagen één gouden miniatuur van een grasmaaier verstopt in Wijthmen of Herfte. Om een leuke beloning te krijgen is het aan jullie de taak deze miniatuur te vinden. We beginnen de dag met slechts 1 tip waarmee jullie je uit de voeten moeten maken. 

Door de dag heen zullen er verschillende tips verschijnen op onze sociale media waarmee het voor jullie elke keer een stapje makkelijker wordt om dichterbij de gouden grasmaaier te komen. Ben jij de gelukkige vinder dan heb je niet alleen de eerste beloning al te pakken maar maak jij ook 1/5 e kans op een leuke prijs die uitgereikt wordt aan het einde van het Grassparty weekend. 

Dus ben je gek op het ontrafelen van de meest cryptische raadsels en omschrijvingen haal dan je vergrootglas maar vast uit de kast en zoek tijdens het Grasspartyweekend mee naar de gouden grasmaaiers!! 


De gouden grasmaaier die gevonden moet worden
Geen opmerkingen:

Een reactie posten