zaterdag 11 september 2021

Grassparty 2021

Beste Grassparty-ganger, mede dorpsbewoner. Laat wij allereerst beginnen met:

‘’Wat was dit een verschrikkelijke mooie editie van de Grassparty!’’

Niets leek deze editie te kunnen verpesten.

Compleet uitverkocht!

Perfect weer!

En een uitgelaten publiek!


Foto Jasper Nijland

Menig bezoeker kwam superlatieven tekort om te vertellen hoe verschrikkelijk ze dit hebben gemist. Achteraf bleek de beslissing ‘’om door te gaan’’ de juiste te zijn geweest. 

Deze editie kon de bezoeker genieten van diverse artiesten, zoals Men In Music. Deze 2 mannen zijn al jaren beroemd en berucht op de Grassparty. De mannen hebben op hun eigen ludieke wijze het publiek warm gedraaid. Voor ons ‘konijn uit de hoge hoed´: ‘’zwarte’’ Jannes. Met zijn liefde voor het Nederlandse lied bracht hij diverse covers van ’Jannes’ ten gehore. Dat dit in de smaak viel bleek uit het feit dat er vele liters bier rijkelijk door de lucht vlogen. Vervolgens was het tijd voor de ‘hoofd act’ de band Lead. Met hun energieke optredens verdeeld over 3 sets kregen ze iedereen in bewegingen ‘’Stilstaan was niet meer mogelijk’’. DJ Kappa draaide het geheel feestelijk aan elkaar.

Ook “Zwarte Jannes” maakte er een feestje van. 
Foto Jasper Nijland

Bij de organisatie heerste er op het einde lichtelijk paniek. Het zou ons toch niet gebeuren ‘’HET BIER OP!’’ En ja hoor! Dit gebeurde ons ook nog! De bezoekers hebben de mensen bij Grolsch het nakijken gegeven. Hun uitspraak ‘’2400 liter bier is zat’’ bleek niet genoeg te zijn om 1,5 jaar dorst te kunnen lessen.

Wilco van Dam - uitbater van de Veldhoek Heino - heeft ons uit de brand geholpen met nog eens 150 liter,

zodoende heeft de bezoeker hier niets van gemerkt.

Hiervoor dank!

Foto Jasper Nijland Toch beseffen we ook dat we mensen hebben moeten teleurstellen. Mensen die geen kaartje konden krijgen. Of niet over de juiste coronapapieren beschikten. En zelfs op het laatst moment bij de poort de toegang hebben moeten weigeren. Dit vonden wij uitermate moeilijk en enorm spijtig.

Toch kijken wij als organisatie tevreden terug en heeft deze editie wellicht geleid tot nieuwe ideeën. Hopelijk daarover later meer…

Op naar volgend jaar! Hopelijk met iedereen die wil, kan en mag komen.

Met vriendelijke groet,

 

Organisatie Grassparty

 

 

 

 

 

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten