zaterdag 11 september 2021

Recordopbrengst oud ijzer actie v.v. Wijthmen

Op zaterdag 17 juli 2021 organiseerde het tweede elftal van v.v. Wijthmen de jaarlijkse oud ijzer actie. De dag begon om half 9 met een kop koffie bij de kantine. Rond 9 uur zijn de eerste trekkers weggereden vanaf het sportpark om het oude ijzer op te halen in en rondom Wijthmen. Bij terugkomst werden de overige metalen zoals aluminium en koper gesorteerd en apart gehouden door Frans van Gurp, Jan Schrijver en Julian van Lohuizen. De containers waren snel gevuld door de hulp van John van der Kolk en zijn kraan. Om half 1 werd er in de kantine soep en broodjes kroket gegeten van De Mol. In de middag werd er nog meer oud ijzer opgehaald en waren er aan het einde van de middag drie grote containers gevuld met oud ijzer en drie aanhangwagens vol met edelmetaal. In totaal is er tijdens de oud ijzer actie 16.668 kilo aan metalen opgehaald. Uiteindelijk is de dag afgesloten onder het genot van een welverdiend flesje bier.

Het harde werk werd uiteindelijk beloond met een recordopbrengst van € 6.321,81. Als organisatie willen we iedereen bedanken die op welke wijze dan ook, groot of klein, ijzer of een gift heeft gegeven.

 

Hierbij wil ik namens de organisatie de volgende personen 

en bedrijven bedanken:

· Frans van Gurp en Jorry Veldhuis voor de organisatie.

· Thijs Hülsmann Dienstverlening, Mulder Eykelkamp B.V., Jan Pruim, Richard Klink, Engbert Klei, Louis van Gurp en Jan Schrijver voor het beschikbaar stellen van de trekkers en aanhangwagens.

· Spelers v.v. Wijthmen voor het meehelpen tijdens de oud ijzer actie

· Café Restaurant De Mol voor de soep en broodjes kroket tijdens de middag.

· John van der Kolk Dienstverlening voor het beschikbaar stellen van de kraan.

· Wolters Recycling voor het beschikbaar stellen van de containers en de afhandeling tijdens de oud ijzer actie 2021.

· Alle personen die oud ijzer hebben geschonken of een gift hebben gegeven bedankt voor jullie inbreng tijdens de oud ijzer actie 2021.

 

Volgend jaar is de volgende editie van de oud ijzer actie. Bewaar nu alvast uw oude ijzer en overige metalen voor volgend jaar!!!

Namens de organisatie,

Jorry Veldhuis

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten