zaterdag 11 september 2021

Open atelier, kunstpunt de Zunne, echtmirna.nl

Op zaterdag 18 en zondag 19 september worden er in de buurt twee open atelierroutes georganiseerd waar u als bezoeker een kijkje kunt nemen bij de kunstenaar thuis of in het atelier.

Ik ben als kunstpunt onderdeel van beide routes.

U bent van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 om aan de Heinoseweg 8, om onder het genot van een kopje koffie, te komen kijken naar mijn schilderijen.

 

www.echtmirna.nl

Sinds een jaar of tien schilder ik met veel plezier. De pracht en kracht van het buitenleven, de cadeautjes van moeder natuur, het geeft me volop inspiratie. Dieren fascineren mij, de kleuren, de tekeningen. Ik geef ze om die reden een prominente plek, op mijn vaak grote en

kleurrijke schilderijen.

Ook schilder ik gevoelens of reacties op gebeurtenissen in het nieuws van me af. De verbazing, ontroering of afschuw geef ik op deze manier een gezicht.

Voor een impressie verwijs ik u naar mijn website www.echtmirna.nl maar in het echt kijken is natuurlijk veel leuker

De twee atelierroutes laten zich goed combineren. Maar u kunt ook zelf een leuke route samenstellen. Maar liefst 77! Kunstpunten met verschillende disciplines waaronder schilderijen, fotografie, beeldhouwen en keramiek. Oftewel er zit altijd wel iets van uw interesse bij! Zie voor alle deelnemers van Kunst om Dalfsen www.kunstomdalfsen.nl en voor Kunstroute Overijssel www.kunstrouteoverijssel.nl

 

Wees welkom bij kunstpunt de Zunne, koffie staat klaar.

Mirna Tuten-Onderdijk

Heinoseweg 8

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten